Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου - CMS


FREEcms

Ο όρος Content Management Systems (CMS, Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου) αναφέρεται στις εφαρμογές που επιτρέπουν στον πελάτη να διαχειρίζεται το δικτυακό του περιεχόμενο, όπως κείμενα, εικόνες, πίνακες κ.λπ., με εύκολο τρόπο, συνήθως παρόμοιο με αυτόν της χρήσης ενός κειμενογράφου. Οι εφαρμογές διαχείρισης περιεχομένου επιτρέπουν την αλλαγή του περιεχόμενου χωρίς να είναι απαραίτητες ειδικές γνώσεις σχετικές με τη δημιουργία ιστοσελίδων ή γραφικών, καθώς συνήθως τα κείμενα γράφονται μέσω ειδικών κειμενογράφων, παρόμοιων με το MS Word, που επιτρέπουν τη μορφοποίηση των κειμένων όποτε υπάρχει ανάγκη.

Η εμπειρία της freelancing.gr στην ανάπτυξη μεγάλων διαδικτυακών εφαρμογών έδωσε τη δυνατότητα να αναπτύξει ένα μοναδικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου για δικτυακούς τόπους. Η αξιόπιστη και εξελιγμένη λύση μας σχεδιάστηκε ώστε να ενσωματώνεται στον ήδη υπάρχοντα δικτυακό σας τόπο και να κάνει τη δημοσίευση του on-line περιεχομένου και των ειδήσεων παιχνίδι!Κάντε το website σας Δυναμικό !Με το FREEcms μπορούν οι αλλαγές του site σας να γίνουν, από οποιονδήποτε υπολογιστή που είναι συνδεμένος στο Διαδίκτυο, χωρίς να χρειάζεται να έχετε εγκατεστημένα ειδικά προγράμματα επεξεργασίας ιστοσελίδων, γραφικών κ.λπ. Μέσω ενός απλού φυλλομετρητή ιστοσελίδων (browser), ο διαχειριστής μπορεί να συντάξει ένα κείμενο και να ενημερώσει άμεσα το δικτυακό του τόπο.

Τώρα το Freecms σας προσφέρει ελευθερία στην διαχείριση του website σας εύκολα και οικονομικά!Μπορείτε να επιλέξετε εσείς ποια σημεία χρειάζονται συχνή ενημέρωση στο website σας και είναι απαραίτητο να τα διαχειρίζεστε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδεθείτε στο FREEcms με ένα όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης που θα δηλώσετε και στη συνέχεια μέσα από την οθόνη διαχείρισης που εμφανίζεται θα μπορείτε να κάνετε ότι αλλαγές θέλετε!
Μπορείς να πετύχεις τα πάντα με την eCommerce πλατφόρμα της freelancing.gr