Ο διακεκριμένος τρόπος δουλειάς μας


Η freelancing.gr είναι ένας δικτυακός τόπος που λειτουργεί σε ένα δικτυακό περιβάλλον συνεργασίας και δημιουργήθηκε για να παρέχει υπηρεσίες web design και hosting, λύσεις e-commerce και εφαρμογές Web 2.0 με τεχνικές «ταχείας» ανάπτυξης λογισμικού σε Java, J2EE, Ajax και άλλες τεχνολογίες. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια προσωπική επαφή μαζί σας, έτσι ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες σας και να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε να αξιοποίησετε με τον καταλληλότερο και πιο οικονομοικό τρόπο τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας.

Αυτό σημαίνει ότι:

Θα σας δώσουμε έγκυρες και αξιόπιστες συμβουλές στους τομείς της εξειδίκευσής μας …ενώ εάν δεν είμαστε ο συνεργάτης που χρειάζεστε, θα σας το πούμε αμέσως.

Βρίσκουμε πάντα το χρόνο και έχουμε πάντα τη διάθεση να κατανοήσουμε απόλυτα τις ανάγκες σας και την επιχειρησιακή λογική σας, ώστε να μπορούμε να γίνουμε πραγματικά χρήσιμοι σύμβουλοι και αξιόπιστοι συνεργάτες σας.

Σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας ...εντός χρόνου και προϋπολογισμού.

Αφήστε μας λοιπόν να σας βοηθήσουμε να υλοποιήσετε τις ιδέες σας!