Γίνετε εκπρόσωπος της freelancing.gr στην πόλη σας
και κερδίστε μοναδικά προνόμια!


Χρησιμοποιείστε τις επαγγελματικές σας γνωριμίες και το επικοινωνιακό σας ταλέντο για να διαδώσετε τις υπηρεσίες της freelancing.gr, τη χρησιμότητά τους για το σύγχρονο επαγγελματία καθώς και τον ιδανικό συνδυασμό υψηλής ποιότητας και χαμηλής τιμής που παρέχεται.
Γίνετε εσείς ο φορέας της freelancing.gr στην πόλη σας και...δε θα χάσετε!

Κλείνοντας μια επιτυχημένη συνεργασία για τη freelancing.gr λαμβάνετε το 20% της τελικής τιμής του έργου και αποκτάτε τον τίτλο του “Ambassador” (πρέσβης/πρέσβειρα) της freelancing.gr. Έτσι σας παρέχονται όλα τα προνόμια των χρηστών μας που έχουν αγοράσει τo Προγράμμα Ειδικής Συμμετοχής Νομικών Προσώπων (αξίας 460€), χωρίς να απαιτείται να το αγοράσετε κι εσείς. Σας δίνεται δηλαδή η δυνατότητα να συμμετέχετε στο σύστημα συνεργασιών μας δωρεάν για ένα χρόνο, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε κάποιο Πρόγραμμα Συμμετοχής.


Ως εκπρόσωπος της freelancing.gr θα έχετε την πλήρη υποστήριξή μας σε όλες τις επαγγελματικές σας ανάγκες που έχουν σχέση με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε (πχ δημιουργία εταιρικού website, σύνταξη προσφορών κλπ). Επίσης εγγυόμαστε σωστή διεκπεραίωση των έργων που αναλαμβάνετε ώστε όλοι οι πελάτες σας να είναι ευχαριστημένοι.


All for one and.. one for all