Σύστημα Online Δημοπρασιών

Αποκτήστε το δικό SaaS Σύστημα Online Δημοπρασιών

Ανάθεση έργου με απεριόριστες επιλογέςΕίστε υπεύθυνοι για τις προμήθειες του οργανισμού στον οποίο δουλεύετε ή απλά θέλετε να μειώσετε τα έξοδα της επιχείρησης σας και να προμηθεύεστε τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς? Γραφικό για το online σύστημα δημοπρασιών της Freelancing.gr
Η freelancing.gr έχει την λύση για σας.

«Organization membership»

  • 1. Με το Organization membership μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας site-σύστημα δημοπρασιών με ήδη εγγεγραμμένους προμηθευτές σε κατηγορίες που διαθέτει ήδη η freelancing.gr.
  • 2. Δημιουργείτε τον δικό σας χώρο δημοπρασιών με προμηθευτές σχετικών εξειδικεύσεων των προμηθειών του οργανισμού ή της εταιρίας σας. Η freelancing.gr αναλαμβάνει την αποστολή προσκλήσεων εγγραφής στο σύστημα σε προμηθευτές που εξειδικεύονται στο πεδίο των δραστηριοτήτων σας ή/και περιέχονται σε λίστα που εσείς θα μας αποστείλετε.
  • 3. Χρησιμοποίηση όλων των άλλων προνομίων χρήσης του συστήματος ηλεκτρονικών δημοπρασιών που παρέχουμε στα μέλη μας. Απεριόριστο αριθμό ομάδων, κλειστή διαδικασία κ.α..
  • 4. Αναλυτικά στατιστικά σχετικά με τις αναθέσεις έργων σε προμηθευτές και τις προσφορές που έγιναν, τα οποία μπορεί να είναι προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις καταγραφής που επιθυμεί ο οργανισμός ή η εταιρία σας.